Vertrouwenspersoon Wmo en Participatiewet

De vertrouwenspersoon Wmo en Participatiewet voor inwoners van Vijfheerenlanden is Ria de Die. 
U kunt een beroep doen op de vertrouwenspersoon als u binnen de Wmo of Participatiewet ergens tegenaan loopt, De vertrouwenspersoon biedt een luisterend oor en geeft ondersteuning en advies.

De vertrouwenspersoon is onafhankelijk van de gemeente. Wat u bespreekt blijft vertrouwelijk en is kosteloos.

Gesprek

U hebt contact gehad met een medewerker van het Wmo-loket, Avres, of een medewerker van het sociaal team. Gelukkig ervaren de meeste mensen dit contact als positief. Toch kan het voorkomen dat u het gesprek niet prettig heeft gevonden. U voelde zich bijvoorbeeld niet gehoord of u was niet tevreden over de manier waarop u geholpen bent. Ook kan het zijn dat u niet alles goed begrepen hebt en nog met veel vragen zit. Wij raden u dan aan om dit eerst te bespreken met de medewerker waarmee u het gesprek hebt gehad. Hebt u hier, om wat voor reden dan ook, geen goed gevoel bij en wilt u met iemand overleggen, dan bent u bij de vertrouwenspersoon aan het juiste adres.

Vertrouwenspersoon

De vertrouwenspersoon is er om u te ondersteunen, naar uw verhaal te luisteren en om daar waar nodig te helpen bij het bespreekbaar maken van vragen of onvrede. Zij kan u aanvullende informatie geven en adviseren over de te volgen weg.

Contact

Ria de Die is telefonisch te bereiken via 06-19975205. U kunt ook een mail sturen aan r.dedie@hetlsr.nl.

 

Alle nieuwsberichten